Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

640, 650 EN 660 - LIFT'EXPERT LIJN


640 SERUM LIFT'EXPERT - Liftend serum met direct resultaat.

650 LISSEUR RIDES LIFT'EXPERT - Multi zone creme met dubbele werking: strijkt diepe rimpels glad en verjongt de oogzone.

660 CREME LIFT'EXPERT - Huidherstellende en liftende creme.


METHODE MOSAIQUE MODELANT

Gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is deze direct jonger makende behandeling iconisch geworden: het is de ultieme illustratie van de revolutionaire MARIA GALLAND PARIS methode, gebaseerd op drie effectieve factoren.

Dankzij een complete en exacte persoonlijke diagnose om specifieke huidcondities van alle gezichtsdelen vast te stellen, zorgt Maria Galland voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen: zeer efficiënte essences, afgestemd op de specifieke huidbehoeften worden aangebracht met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODALANTE.

Onze nieuwste producten combineren zachte texturen met het beste uit de wetenschap en de natuur. Onze laatste exclusieve innovatie voor het schoonheidsinstituut, de 33 ULTIME PRO BOOSTER D’ACTIFS, verhoogt de doorlaatbaarheid van uw huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal doordringen tot de betreffende huidlaag.

Een speciale volgorde van manuele grepen is gecombineerd met de modellerende eigenschappen van ons exclusieve zelf-verwarmende masker.

ALS AANVULLING OP ONZE BEHANDELINGEN ONTWIKKELDEN WIJ EXCLUSIEVE ESSENCES VOOR UW PERSOONLIJKE VERZORGINGSRITUEEL THUIS.
LES ESSENCES maken je dagelijkse Maria-Galland-Paris ritueel thuis compleet.


LUMIN ÉCLAT

Lijn 22N en 22J - Een mooie huid begint met de vitaliteit van de huidcellen. Met miljarden vormen zij met fijn op elkaar afgestemde functies het cel-management van de huid. Maar als dit samenspel uit evenwicht raakt, dan gaat de celvernieuwing achteruit en veroudert de huid voortijdig.

 Met twee innovatieve producten stimuleert Maria Galland het cel-management en ondersteund zo de herstelkracht van uw huid – voor een natuurlijke, stralende teint.

22J PRIMER PROTECTION CELLULAIRE met SPF 20 biedt als een lichte primer, een innovatieve, veelzijdige bescherming tegen UV-stralen, milieu-invloeden en daarmee tegen voortijdige huidveroudering. Vitamine C en anti-ageing peptiden zorgen in deze innovatieve formule voor een globale anti-ageing preventie: de huid ziet er steviger, strakker en gladder uit. Als primer herstelt het onregelmatigheden en zorgt het zo voor de perfecte basis voor een onberispelijke make-up.

Perfecte partner. Voor dag en nacht.

De ideaal op elkaar afgestemde werkstoffen van de producten gaan als een stimulerend cel-managementsysteem efficiënt de door negatieve milieu-invloeden en stress veroorzaakte overlast tegen. Het cel-management kan zich ’s nachts optimaal herstellen en is overdag perfect beschermd.

Het exclusieve cel-managementsysteem, dat bestaat uit een cell-boosting serum en een celbeschermende primer, geeft de huid met zijn werkstoffencombinatie haar stevigheid, spankracht en gladheid terug en houdt haar jeugdige uitstraling in stand.

22N SÉRUM RÉNOVATEUR CELLULAIRE ondersteunt het cel-management van een natuurlijke, mooie huid: speciale anti-ageing werkstoffen zoals een 2-voudig stimulerend vitamine C, extracten van de Callicarpa japonica en een squalaan-hyaluronzuur-complex, neutraliseren vrije radicalen, stimuleren de collageenproductie, minimaliseren rimpels en maken de huid gladder.