Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878


Filorga medical

Filorga Medical omvat anti-aging dermaceuticals en huidverzorging op maat.

Filorga heeft zich gespecialiseerd in anti-aging producten, professionele huidverzorging en medische oplossingen. Het merk is opgericht in 1978 door een Franse dokter in de esthetische geneeskunde, met een fascinatie voor cellulaire biologie. Hierdoor was alle kennis in huis om producten te ontwikkelen die unieke oplossingen bieden voor het vertragen en corrigeren van de huidveroudering.

Al tientallen jaren lang, heeft Filorga hoogwaardige en medische anti-age oplossingen, die zelfs door toonaangevende esthetische artsen en chirurgen worden gebruikt. Ook op het gebied van dermo-cosmetische producten heeft Filorga niet stilgezeten. Innovatie en diepgaande laboratoriumonderzoeken hebben positieve eindresultaten voortgebracht die van Filorga een hoogstaand merk maken op het vlak van schoonheid en het behoud ervan doorheen de tijd.

Filorga Peelings

Peelings werden al door de vroege Egyptenaren uitgevoerd door het gebruik van fruitzuren en melkzuren en is dus geen nieuwe behandeling, maar een al eeuwenoud gebruik. Filorga werkt met een cocktail van 53 ingrediënten, waaronder vitamines, aminozuren, co-enzymen, mineralen, nucleïnezuren en anti-oxidanten.

Een chemische peeling verwijdert de dode huidcellenlaag en stimuleert de fibroblasten, daardoor worden werkstoffen, die daarna op de huid worden aangebracht, beter opgenomen door de huid. Ook werkt het tegen pigmentvlekken, verfijnend op de poriënstructuur, tegen fijne lijntjes en geeft het glans. De peelings zijn vernieuwd in samenstelling en bevatten nu niet alleen glucolzuur maar ook gluconolactone, hierdoor zijn ze beter verdraagbaar en geven minder huidreacties.

Filorga biedt drie verschillende peelings:

  • Light Peel: geschikt voor de gevoelige huid, acne. Geeft meer glans, vermindert fijne lijntjes.
  • Time Peel: voor een gladdere huid, meer stevigheid, anti-rimpel effect.
  • Bright Peel: voor een huid met hyperpigmentatie. Deze peeling egaliseert en verheldert.

De Filorga peelings hebben een betere tolerantie, de huid is (nagenoeg) niet rood en gaat niet vervellen. Deze peelings worden daarom ook de Lunchpeel genoemd. Je ziet er direct fantastisch uit!