Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878


Cosmetics en Dermaceuticals: SkinCure brengt zowel Cosmetics als Dermaceuticals. Toegegeven de scheidslijn is soms dun, maar bij Cosmetics gaan we uit van een normale huid die reguliere verzorging behoeft en bij Dermaceuticals van een beschadigde huid die eerst reparatie behoeft. Ook gezonde huiden moeten wel eens gerepareerd worden, bijvoorbeeld na te lang zonnen, na een intensieve anti-aging behandeling, na een operatie of na een plaatselijke verwonding.

cosmetics

Maria Galland (regulier, luxe en zon) en Revitalash zijn de leveranciers van onze Cosmetics producten.

Maria Galland is toonaangevend op het gebied van huidverzorgende producten. Van oudsher befaamd om haar maskers, maar inmiddels staat er een breed assortiment aan beauty producten die allemaal fantastisch werken. Geboden wordt huidverzorging voor gezicht, body en zon bescherming.

Met RevitaLash wimperserum worden fantastische resultaten bereikt in het verkrijgen van een prachtige oogopslag. Het innovatieve wimperserum ontvangt wereldwijd veel waardering, bijvoorbeeld door een top 3 notering bij de Astir Beauty Awards. Tijdens de American Spa Pro's Choice Awards is RevitaLash zelfs verkozen tot meest favoriete wimperserum! Ook de andere producten van RevitaLash zijn heel gewild onder beauty professionals en gebruikers.