Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Maria Galland

Parijs, jaren 60 - Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid, sloot Maria Galland perfect aan op de tijdgeest van die periode. Samen met een dermatoloog ontwikkelde ze een behandelconcept, dat net zo uniek is als de huid zelf. Haar succesvolle crème gaf ze dezelfde naam als de succesvolle parfum van haar vriendin, Gabrielle 'Coco' Chanel, namelijk: no 5.

Haar huis in Parijs waar ze haar eerste “schoonheidsadviesbureau” had gevestigd, werd al snel te klein. Ze opende onderzoekslaboratoria, productiefaciliteiten en een schoonheidsinstituut op Rue Chateaubriand, een chique avenue in Parijs. Producten en behandelingen voeren haar naam.

In de vele succesvolle jaren die volgden, goeide het merk uit tot een internationaal opererende onderneming. In zo'n 40 landen werken meer dan 10.000 huidverzorgingsinstituten met de producten van Maria Galland. Een succes, dat een sterke, innovatieve geest als basis heeft.

Productlijnen

Maria Galland is hoofdleverancier van onze Cosmetics producten. Het assortiment bestaat uit drie lijnen:

  • Maria Galland (MG) - de reguliere productlijn, waarbij het accent ligt op werkzame stoffen en resultaat,
  • Soin Dermatologique (SD) - de anti-allergie productlijn, waarbij het accent ligt op het niet toevoegen van stoffen die allergie kunnen veroorzaken.
  • Mille - de luxe productlijn waarbij kosten noch moeite gespaard worden om uw huid te laten stralen.


Maria Galland - is toonaangevend op het gebied van huidverzorgende producten. Van oudsher befaamd om haar maskers, maar inmiddels staat er een breed assortiment aan beauty producten die allemaal fantastisch werken. Geboden wordt huidverzorging voor gezicht, body en zon bescherming.

De Mille-lijn - is de luxe lijn van Maria Galland. Er is niet bezuinigd op ingrediënten. Het ultieme doel is om huiden optimaal te laten stralen. Perfect voor feestjes of chique evenementen.

Met de Solaire-lijn biedt Maria Galland een omvangrijk assortiment zonverzorging: om de huid voor te bereiden op de zon en ook voor de verzorging na de zon. Een zelfbruiner en zonnemake-up maken het assortiment compleet.