Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Cosmetics en Dermaceuticals - SkinCure brengt zowel Cosmetics als Dermaceuticals. Toegegeven de scheidslijn is soms dun, maar bij Cosmetics gaan we uit van een normale huid die reguliere verzorging behoeft en bij Dermaceuticals van een beschadigde huid die eerst reparatie behoeft. Ook gezonde huiden moeten wel eens gerepareerd worden, bijvoorbeeld na te lang zonnen, na een intensieve anti-aging behandeling, na een operatie of na een plaatselijke verwonding.

dermaceuticals

Onze Dermaceuticals worden door zes leveranciers ingevuld:

  • Dermaceutic - een breed assortiment dermaceuticals voor artsen,
  • Filorga Medical - de medische lijn van Filorga (het bekende beauty-merk),
  • Dematologique - de professionele producten van Maria Galland,
  • Genové - ampullen voor de naaldloze mesotherapie,
  • Oxygenetix - foundation met een huidherstellende werking,
  • Beyuna - vitamines en voedingssupplementen.Dermaceutic begon met product-ingrediënten zoals hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur en is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in de esthetische dermatologie. Dermaceutic producten zijn zuiver en vrij van parabenen.

Filorga Medical heeft zich gespecialiseerd in anti-aging producten, professionele huidverzorging en medische oplossingen. Het merk is opgericht in 1978 door een Franse dokter in de esthetische geneeskunde, met een fascinatie voor cellulaire biologie.

Dermatologique -  is de anti allergie lijn van Maria Galland. Deze lijn is absoluut vrij van parabenen en geeft geen allergische reacties, De producten richten zich vooral op probleemhuiden, zoals acne, couperose, ouderdomsvlekken en psoriasis.

Oxygenetix is de eerste foundation die zuurstof doorlatend, huid reparerend maar tegelijkertijd ook camouflerend is.