Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Dermaceutic

DE EXPERT in de esthetische DERMATOLOGIE. Dermaceutic Laboratoire is de partner bij uitstek voor ruim 30.000 esthetische dermatologie specialisten over de hele wereld.

Een van de eerste dermaceutische bedrijven die producten ontwikkelde met ingrediënten zoals hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur; Dermaceutic is leidend geworden in de dermaceutische industrie met de ontdekking van effectieve combinaties van ingrediënten voor gebruik in esthetische dermatologie. Door een progressieve aanpak met schil intensiteit aangepast aan elke patiënt, en een persoonlijke thuiszorg regime, kan een optimaal resultaat worden bereikt.

De werkzaamheid van Dermaceutic's cosmetische peeling-behandelingsprotocollen worden ondersteund door uitgebreide klinische studies in samenwerking met industryleading professionals uit de hele wereld.


Introductie

DermaCeutic biedt een assortiment aan specialistische producten die zich op het medisch-cosmetisch grensvlak begeven. Niet al hun producten kunnen rechtstreeks aan de consument verkocht worden. De Professional Products worden uitsluitend door artsen en gespecialiseerde klinieken aangeboden.

Homecare

De Homecare Products zijn bestemd voor thuisgebruik en ondersteunen de Professional Products. Tot deze reeks behoren de KCeutic repaircrème, de die al sinds jaar en dag door SkinCure gevoerd wordt, maakt daar onderdeel van uit. Tegenwoordig voert SkinCure ook de andere Homecare Products van Dermaceutic.

Professional

De Professional Products bestaan uit een serie bijzonder effectieve peelings. De actieven bestanddelen in de peelings stimuleren de celvernieuwing met als resultaat dat de huid er gladder en jonger uitziet. SkinCure brengt het volledige assortiment Professional Products van Dermaceutic in de vorm van peeling behandelingen.

Foamer 15

Foamer 15. De professionele Cleanser die onregelmatigheden en dode huidcellen verwijdert. Reinigt de huid en maakt hem zacht en soepel. Bevat fruitzuren en enoxolone. Bereidt tevens de huid voor op peeling behandelingen.

Light Ceutic

Light Ceutic. De nachtcrème die de teint egaliseert en de huid laat stralen. Bevat glycolzuur, fytinezuur en vitamine C. Licht Ceutic wordt aanbevolen voor doffe huid en onregelmatige teint. Dient 's avonds opgebracht te worden.

KCeutic

KCeutic. Als nabehandeling is de KCeutic crème onovertroffen. De geavanceerde formule zorgt voor een optimale hydratatie. Verkort de hersteltijd na esthetische behandelingen. Te gebruiken als repaircrème.