Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Soin Dermatologique - probleemhuiden

Soin Dermatologique bevat oplossingen voor vier soorten probleemhuiden:

  • Impuretés (Acne),
  • Pigmentation (Ouderdomsvlekken),
  • Rougeurs (Couperose),
  • Secheresse (Psoriasis).

Veel huiden reageren verkeerd op cosmetica. Dat kan soms extreme vormen aannemen, bijvoorbeeld hevige uitslag die accuut ontstaat. Maar vaak gaat het sluipenderwijs: puistjes die steeds terugkomen, droge plekken, kleine ontstekingen, etc. Bij accute allergie zoekt men direct naar oorzaken, die men doorgaans ook wel snel vindt. Bij sluipende allergie blijft men jarenlang de verkeerde crèmes doorsmeren. En daardoor is deze categorie eigenlijk gevaarlijker.

Recent konden we de volgende uitspraak lezen:

Martino Neumann, hoofd dermatologie bij het Erasmus MC, onderschrijft deze theorie. “Er wordt steeds meer gesmeerd, maar er bestaat een gerede kans dat dit meer kwaad dan goed doet. Tien jaar geleden was er een maatschappelijke discussie over kleur- en smaakstoffen in snoep. Nu gebruiken fabrikanten die nauwelijks meer. Wij hopen dat we met dit onderzoek soortgelijke veranderingen kunnen bewerkstelligen.”

De oplossing van ons nationaal allergie probleem is vrij simpel: gebruik uitsluitend cosmetica die vrij is van verkeerde stoffen. Daarmee is het probleem in handen gelegd van de cosmetica industrie. Maria Galland heeft deze uitdaging opgepakt en is met het Soin Dermatologique gekomen. Hiernaast de testresultaten.

Belangrijkste test resultaat is evenwel dat 100% van de proefpersonen bevestigen dat er tijdens het gebruik geen problemen zoals jeuk of roodheden voorkwamen. Er worden absoluut geen parabenen, paraffine en kleurstoffen gebruikt, geurstoffen worden zo min mogelijk gehanteerd.

Alle producten beantwoorden qua zuiverheid en kwaliteit aan de hoge standaard van Maria Galland. De pH-waarden zijn zo aangepast dat de huid weer in evenwicht komt. Zo geeft ieder product de huid een bouwsteen, die ze nodig heeft. De concentraties van de werkstoffen zijn zo aangepast, dat ze in optimale vorm, maar ook in korte tijd hun volle werking kunnen ontplooien:voor direct voelbare, zichtbare resultaten.

Omdat de producten en werkstoffen zo professioneel zijn, verdraagt zelfs een gevoelige huid ze voortreffelijk. Om de huid niet te ‘overvoeren’ bevat elke bouwsteen van deze systeemverzorging niet meer dan 15 streng geselecteerde werkstoffen.

Testresultaten Impuretés

Testresultaten Rougeurs

Testresultaten Pigmentation