Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Oxygenetix

Wanneer de huid te lijden heeft gehad, is makeup niet aan te raden: het sluit de huid af en belemmert het herstel. Daardoor bent u helaas gedwongen om ongecamoufleerd met een rode of beschadigde huid rond te lopen. Oxygenetix brengt daar verandering in.


Oxygenetix is de eerste echte ademende foundation. Het bevat Ceravitae Complex, een gepatenteerde formule waarvan bewezen is dat het de zuurstofopname verhoogt, de huidcel productie stimuleert en het genezingsproces van de beschadigde huid bevordert. Deze zuurstof doorlatende foundation geeft volledige en natuurlijke dekking ook voor een zeer gevoelige of beschadigde huid. Rechtstreeks aangebracht of over de moisturizer, gedraagt Oxygenetix foundation zich als een soort virtueel tweede huid, die ervoor zorgt dat occlusieve oliën niet in kunnen grijpen op de lichaamseigen genezings-processen. Deze tweede huid creëert een protectiesysteem waardoor Ceravitae
het bindweefsel sneller kan laten herstellen,
collageen lagen systematisch kan opbouwen en
het natuurlijk herstel van de huid kan bevorderen.

De resultaten:

  • sneller herstel,
  • complete camouflage vanaf dag één,
  • verminderd littekenweefsel en
  • continue bescherming bij voortgezet gebruik.

Oxygenetix Foundation staat ook voor: * tot 90 minuten waterdichtheid * factor 25 zonbescherming * 14 mengbare, kleur-corrigerende tinten * niet afgeven * hypo-allergeen * en niet-irriterend (zelfs voor acne, rosacea, psoriasis of eczeem huiden).

Oxygenetix is ontworpen voor artsen om ingezet te worden als behandeling voor een breed scala aan huidproblemen: huid blessures, wonden, huiduitslag, gebarsten, droge huid, acne littekens, rosacea en andere huidaandoeningen. Maar het doet ook uitstekend dienst als nabehandeling bij operaties, litteken reducties, laser - of peeling behandelingen. Dankzij Oxygenetix gaan herstel en camouflage hand in hand. Oxygenetics is verkrijgbaar in 14 kleuren:

NB: De afgebeelde kleuren dienen als indicatie. Er is geen exacte match.