Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Huidproblemen oplossen

SkinCure is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen. SkinCure gaat verder dan de doorsnee schoonheidssalon, omdat er een compleet scala aan paramedische en medische huidbehandelingen aangeboden wordt. Aan SkinCure zijn cosmetisch artsen verbonden.

Huidproblemen zijn er van klein tot groot en van plaatselijk tot overal. Het kan gaan om een, eenvoudig te verwijderen, steelwratje tot bijvoorbeeld een allergie huid. Wij bieden gespecialiseerde behandelingen met als doel om het probleem op te lossen. Kleinere problemen kunnen we als onderdeel van de Cure Intensive aanpakken, maar grotere problemen vragen om een specifieke aanpak. Meestal is dat in kuurverband. Van tevoren kunnen we aangegeven wat de behandeling gaat worden en welke kosten er aan verbonden zijn. Hieronder staan onze belangrijkste behandelkuren beschreven

Zoals Maria Galland's Soin Dermatologique producten, die vrij van parabenen zijn en gegarandeerd geen allergische reacties geven.

Vette en onzuivere huid (Acne)

Impuretés lijn - Producten die de sebumproductie normaliseren, waardoor de huid weer een helder, mat en regelmatig aanzien krijgt.

Rode en geirriteerde huid (Couperose)

Rougeurs lijn - Producten die de microcirculatie stimuleren en de bloedvatwandjes versterken, waardoor de huid kalmeert en voorkomt nieuwe roodheden.

Onregelmatige en gevlekte huid (Ouderdomsvlekken)

Pigmentation lijn - Producten die ouderdomsvlekken reduceren en een oplichtende werking hebben.

Droge en ruwe huid (Psoriasis)

Sécheresse lijn - Producten die vocht- en vetherstel teweegbrengen voor de droge huid, zoals psoriasis en atopische huidcondities.

Via de naaldloze mesotherapie kunnen veel werkzame voedingsstoffen worden ingesluisd: rimpelvulling (hyaluron), haargroei stimuleringsmiddelen, etc.

Rimpels

Via electro magnetisme wordt hyaluron diep in de huid ingebracht. Hyaluron is lichaamseigen en werkt vochtbindend. Effectief in rimpel bestrijding.

Veroudering

Face Anti-Aging is een totaaloplossing met 7 groepen van biologisch actieve bestanddelen, te weten hyaluron, DMAE, vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren, en co-enzymen.

Te weinig haargroei

De haargroei wordt gestimuleerd dankzij de inbreng van een serum dat de bloedcirculatie verbetert en de haarzakjes van de nodige voedingsstoffen voorziet

Middels Peelings wordt de buitenste huidlaag wordt langs dermaceutische weg verwijderd, waarna onderliggende huidlaag zich kan herstellen.

Veroudering

Peelings verschillen in intensiteit. Ze gaan veroudering en verhoorning van de huid tegen.

Oneffenheden

Spot peelings worden plaatselijk aangebracht met als doel om een oneffenheden weg te werken.

Verwondingen

Licht verwonde huiden genezen het snelst met de KCeutic Repair crème en Oxygenetix zuurstof doorlatende foundation.


Fysieke behandelingen - met naalden, zoals face setting en litteken reductie. Niet geheel pijnloos, maar vaak wel bijzonder effectief.


Diepe rimpels - Rimpel bestrijding met behulp van fijne naaldjes. Maakt de huid los en stimuleert de huid om uit zichzelf te verbeteren.

Littekens - De verkleving van de huid lagen wordt met naaldjes opgeheven, waarna de huidlagen geactiveerd worden.