Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

face setting / rimpel-reductie

Werking

Face-setting komt in de buurt van de fillers, echter er wordt niets ingespoten. Bij face-setting is het de bedoeling de huid aan te zetten tot vorming of eigenlijk herstel van de huid, met als doel een bestaande rimpel weer op te vullen.

Het principe is eigenlijk heel eenvoudig. Op de plaats van een rimpel is het bindweefsel heel dun geworden. Dit gebeurde door de jaren heen. Aangezien door bepaalde omstandigheden de huidfuncties verminderden, was de huid dan ook niet allert om deze langzaam ontstane blesure te herstellen. De intentie is om de huid licht te traumatiseren zodanig dat de huid uit zichzelf tot herstel over gaat.

Met een speciale techniek wordt de rimpel met een heel fijn naaldje ondersneden. Er ontstaat een minuscuul wondje en de huid heeft als missie om te herstellen. Tijdens deze herstelprocedure wordt nieuw bindweefsel aangemaakt en vult de rimpel zich weer op. Een face-setting is een zeer goede rimpelbehandeling, mits juist uitgevoerd en mits toegepast op de juiste rimpels.

Toepassing

Face-settings leveren vooral goede resultaten op voor:
• de rimpels rond de mond en kin,
• tussen neus en mondhoek, mits het geen plooien zijn door huidverslapping, want deze krijg je er niet mee weg,
• rimpels op voorhoofd of neusbrug die overblijven na een botoxbehandeling, want mimische rimpels verdwijnen niet door op te vullen.