Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Cure Intensive

De Cure Intensive is bedoeld voor de (in principe) probleemloze huiden die we in een betere conditie willen brengen om veroudering tegen te gaan. We werken met vaste all-in uurtarieven en bekijken wat de huid nodig heeft. Hetgeen nodig is, passen we toe. Uiteindelijk bent u goedkoper uit en is het resultaat beter. Onderstaand de behandelingen die onderdeel uitmaken van de Cure Intensive. Een behandeling duurt doorgaans een uur of anderhalf uur. Het is raadzaam om deze Cure Intensive regelmatig te herhalen om uw huidconditie op peil te houden.

Bindweefsel massage - De sportschool voor uw huid. Bevordert de doorbloeding en draagt nij aan de gezondheid van uw huid.

Diamond peel - De voorzichtige manier om huiden zachter te maken met behulp van een diamand schijfje.

Dermabrasie - De bovenste (dode) huidlagen worden afgezogen met kristallen, waarna er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt.

Ultra Peel - De huid wordt zowel gereinigd als gevoed. Insluizen van enzymen, mineralen of serums met behulp van ultrasound.

Modelage - Het thermische effect van het masker zorgt voor reiniging, waarna werkstoffen optimaal worden ingesluisd.

Fruitzuren - Peeling van de huid om een verdikte hoornlaag dunner te maken en de originele celstructuur weer te herstellen.

Ultrasound - De huid krijgt een micro massage met ultrasonegeluidsgolven toegediend. Werkt pijn verminderend en bestrijdt ontstekingen.

Naaldloze meso - Hyaluron wordt via electro magnetisme in de huid ingebracht om rimpels te bestrijden. De ampullen vallen buiten onze uurprijs.

Diversen - Tenslotte zijn er de kleine behandelingen, zoals wimpers verven, harsen, etc., die naar behoefte uitgevoerd kunnen worden.