Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Injectables - Medische behandelingen

SkinCure is gespecialiseerd in het paramedisch behandelen van de huid. Hiermee kunnen we verrassende resultaten behalen. Dat neemt niet weg dat we ook realistisch moeten zijn. Niet alles valt langs de paramedische weg op te lossen. Soms zijn de rimpels te diep en moet er teruggevallen worden op medische behandelingen om echt resultaat te krijgen.

SkinCure wil zowel de paramedische als de medische behandelingen onder één dak kunnen aanbieden. We willen van tevoren met de klant de mogelijkheden goed kunnen doorspreken. Doorslaggevend is het resultaat dat de klant wil bereiken. Het heeft onze voorkeur om dat resultaat langs de paramedische weg te realiseren. Waar dat niet haalbaar is, willen de cosmetische geneeskunde inschakelen. Maar we willen wel dat dit voor onze klanten vertrouwd en deskundig gebeurt.

SkinCure is een samenwerkingsverband aangegaan met een ervaren arts die ingeschreven is bij de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Deze arts houdt mede praktijk bij SkinCure in Leusden.

Risico's vermijden

Een gezonde huid is een kostbaar bezit, waar niemand risico mee wil lopen. Daarom is het niet de filosofie om met middelen te werken die pas op de markt zijn.

Er is een toenemende vraag naar fillers en rimpelvullers. In het licht hiervan heeft deze arts zich gespecialiseerd in producten die long-lasting zijn, d.w.z. werkzaam tot ongeveer 2 jaar, maar ook in prachtige producten die tot één jaar voldoen. De ervaring is dat er met de juiste producten in de juiste hoeveelheden in combinatie met de juiste vaardigheden, deze arts hele mooie resultaten weet te bereiken met een minimum aan risico’s.

Niet permanent

De voorkeur gaat tegenwoordig uit naar niet permanente, of zogenaamde long-lasting middelen, zoals: Dysport/Botox, Juvéderm Ultra (hyaluronzuur) in diverse gradaties, Radiesse als long lasting filler, Sculptra (=melkzuur-polymeren) ook een long lasting filler voor volumeverlies.