Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

naaldloze mesotherapie

Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen oplossen:

  • kraaienpootjes,
  • wallen,
  • rimpeltjes,
  • huidverslapping,
  • couperose,
  • rokershuid,
  • zonschade.

Nieuw is dat er nu ook haargroeistimuleringsmiddelen ingesluisd kunnen worden.

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling start met een oppervlakte reiniging. Hierna volgt een fruitzuurpeeling. Dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Dan volgt de meso-behandeling. U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u dus een beetje een raar tikkend gevoel ervaart. Hoe hoger het niveau, hoe harder dat tikkende gevoel wordt. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Meestal volgt een masker om de huid wat rust te geven na de behandeling.

Serums van genove

Er zijn verschillende soorten serums die we kunnen insluizen, elk voor een eigen doel. Deze behandeling kunnen we u in kuur verband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van u huid. Deze kuur bestaat uit 7 behandelingen waarvan er 4 wekelijks plaatsvinden 2 behandelingen om de 14 dagen en 1 behandeling na 4 weken. Daarna volstaat het met één behandeling per maand voor het onderhoud. Ook ideaal na een Vacu-peel megapeel of fruitzuur peeling.

FACE LIFT - Face Lift is een biologische oplossing met argireline (hexapeptide-8) en hyaluronzuur. Argireline heeft spierontspannende eigenschappen, vermindert expressierimpels en verbetert de tonus van de huid. De hydraterende eigenschappen van het hyaluron herstelt het volume en geeft een liftend effect.

FACE ANTI AGING - Face Antiaging is een totaaloplossing met 7 groepen van biologisch actieve bestanddelen, te weten hyaluron, DMAE, vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren, en co-enzymen. Het bevat hiermee alle bio-verjongende eigenschappen samengevoegd met de hydraterende eigenschappen van het hyaluron en de huid- en spierverstevigende eigenschappen van het DMAE. Naast een sterk moisturising effect heeft Face Antiaging een intensieve anti-oxidanten werking, stimuleert het de collageen en eiwit synthese en verbetert het de microcirculatie in de huid.

ADN3 - DN3 is een biologische oplossing met desoxyribonucleine zuur (DNA), hyaluron en wateroplosbaar collageen. Heeft een sterk vochtherstellend vermogen en bevat optimale regeneratieve en anti-oxidante eigenschappen. Voor een extra boost in iedere antiaging behandeling.

SILICIO ORG - Een intensive serum wat de collagene en elastine vezels in de huid herstructureert en daardoor lijntjes en rimpels opvult. Het werkt ook goed om littekens en een grove huid egaler te maken.

MUSCLEBIG - Dit serum bevat elastine en collageen, specifiek voor een huidverstevigend effect. Het stimuleert de fibroblasten en de energie fabriekjes in de cel.

LIPOTROFIN - Dit serum verbetert de microcirculatie, is vocht afdrijvend en herstelt de bindweefselstructuur. Daardoor werkt het goed tegen couperose en cellulitis.

CONDROTROFIN - Een serum wat goed werkt tegen donkere kringen en wallen onder de ogen. Het bevat werkstoffen die ontstekingen en huidverouderings processen tegen gaan.

METABOLITES - Dit serum verhoogt de energieconsumptie in de vetcel en stimuleert de werking van het vetafbrekende enzym. Het is geschikt voor lokale vetreductie.