Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Ogen laten spreken

SkinCure heeft nu nieuwe mogelijkheden op het gebied van oogcosmetiek:

wenkbrauwen accentureren

haargroei wenkbrauwen stimuleren

haargroei wimpers stimuleren

Met hairstrokes of haartjestechniek kunnen we haartjes tussen de wenkbrauwen tatoeëren, stukjes ontbrekende wenkbrauw opvullen of, wanneer u geen wenkbrauwen heeft, volledig nieuwe wenkbrauwen creëren.

De tijd dat een streepje als wenkbrauw werd gebruikt is al lang voorbij. De natuurlijk ogende wenkbrauw met haartjes is nu in!

Hairstrokes is dus geen transplantatie of groeistimulering. Het is een tatoeage met een natuurlijk resultaat. Als u (deels) ontbrekende wenkbrauwen heeft, is een permanente make up een ideale oplossing.

Soms zijn de haartjes zo licht dat je ze bijna niet ziet. In zo'n geval kunnen de wenkbrauwen weer zichtbaar gemaakt worden door ze te verven. Want hoewel permanente wenkbrauwen met haartjestechniek vaak amper van echt te onderscheiden zijn, zijn echte haartjes nog steeds het mooist.

Het aanbrengen van hairstrokes vereist zowel deskundigheid als moderne apparatuur. 

Met meso-therapie worden vitamines, aminozuren, co-enzymen, mineralen, antioxidanten hoogwaardig hyaluron-zuur en peptides toegevoegd aan de hoofdhuid. Hierdoor verbeterd de bloedcirculatie. De haarzakjes krijgen de nodige voedingsstoffen aangeleverd wat de haargroei stimuleert.

Productbeschrijving:

Een witte transparante solutie met een lage kleverigheid. Het heeft een PH waarde van 6.7 Osmolariteit van 697 mOsm Kg dichtheid van 1.05 gr / ml.

De behandeling:

De behandeling is niet tot nauwelijks pijnlijk. U kunt behandelt worden met Meso-Electroporatie of met een injectie (canule) Na de behandeling kan de huid wat gezwollen en rood zijn indien er met een injectie canule gewerkt is. Het aantal behandelingen varieert per persoon. Intensieve behandeling kan voor een ca. 70% haarherstel zorgen.

Behandelduur: 20 minuten per keer,

Aantal behandelingen:

  • 2 x per week gedurende 2 weken
  • 1 x per week gedurende 4 weken

Onderhoudsbehandelingen:

  • 3: 1x per maand gedurende 4 maanden
  • 4: 1x per 6 maanden.


Met Revitalash wimperserum. Dit wimperserum is een van de eerste wimperserums die op de markt is gekomen. Inmiddels heeft het wimperserum een groeiend aantal trouwe gebruikers opgebouwd. Wereldwijd wordt het wimperserum al in meer dan 40 landen verkocht aan miljoenen gebruikers. Met recht kunnen wij ook wel zeggen dat het Revitalash een van de bekendste merk is op de markt, omdat het wimperserum al vele vrouwen mooie wimpers heeft opgeleverd. Dit is ook de beauty industrie niet ontgaan, vandaar dat Revitalash al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept zoals de Cosmopolitan " Best new Cosmetic Discovery", Top 10 van meest innovatieve cosmetica producten in de beauty branche voor professionals (Beauty Press Innovation Awards).
Vele Revitalash fans weten al hoe je de wimperserum moet gebruiken, maar wij willen nog een aantal tips meegeven.

Tips over het wimperserum Revitalash:
- Revitalash wimperserum is op water basis en kan gelijktijdig gebruikt worden met wimperextensions en permanente make-up.
- Revitalash wimperserum moet minstens 3 maanden aangebracht worden bij de aanzet van de wimpers voor optimaal resultaat, maar uit ervaringen zien de meesten al resultaat binnen 6 tot 8 weken.