Prijzen    Webshop    Acties    Cadeautips    Route    Contact   Afspraak   06-53969878

Permanente make-up

Permanente Make-up is een investering waar u lang profijt van heeft. Voor het bedrag dat u uitgeeft aan permanente make-up kunt u heel wat potloodjes kopen! Dat klopt ook wel.

Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart.

Effect van de nieuwste Permanente Make-up apparatuur - Meer precisie, minder pijn!

SkinCure werkt met de Nouveau Contour Intelligent High Definition, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij SkinCure volledig veilig is.

Als eerste ter wereld introduceert Nouveau Contour high definition pigmentatie met de nieuwe Intelligent High Definition apparaat met IQ Technology. De 10 voorgeprogrammeerde preset behandelingen zijn individueel aan te passen naar eigen voorkeur. De IQ Technology meet razendsnel de huidweerstand en stemt automatisch de naaldsnelheid, naalddruk en naald-lengte af op de geprogrammeerde behandeling en gebruikte techniek. Met dit nieuwste permanente make-up apparaat van Nouveau Contour worden precisie en kwaliteit naar het hoogste niveau gebracht met nog betere en mooiere permanente make-up als resultaat.