Behandelingen

Welke behandeling is voor mij het beste? Deze vraag is onmogelijk te beantwoorden omdat iedere huid anders is. Het heeft weinig zin om problemen te gaan behandelen die er niet zijn, net zo min om de problemen die er wel zijn, onbehandeld te laten. Daarom doet SkinCure in de standaard behandeling "datgene wat de huid nodig heeft". We werken dan ook in beginsel met vaste all-in uurtarieven.

Wel is er onderscheid tussen gezonde - en probleemhuiden. In het eerste geval spreken we over het verbeteren en in het tweede geval over het repareren van huiden. Als derde is er de mogelijkheid om huiden te veranderen, zowel bovenhuids (middels peelings) als onderhuids (middels injectables).

We bieden zowel medische - als niet medische behandelingen aan. Toegegeven deze grenzen zijn soms vaag: ook gezonde huiden hebben wel eens een plekje dat er minder gezond uitziet en door nieuwe technieken komen er ook steeds meer paramedische behandelingen beschikbaar. Het grote voordeel van SkinCure is dat het alle behandelingen professioneel kan uitvoeren.

 

Huiden verbeteren

Onderstaand de soorten van huidverbeterende behandelingen.

Huidverbetering Standaard - De sportschool voor uw huid. Bevordert de doorbloeding en draagt nij aan de gezondheid van uw huid. Tijdens deze behandeling worden de standaard producten van Maria Galland ingezet.

Huidverbetering + Masque Modelant - Tijdens deze behandeling worden er naast de standaard producten, ook het befaamde Maria Galland Masque Modelant ingezet. Het thermische effect van het masker zorgt voor reiniging.

Huidverbetering + Mille - Tijdens deze behandeling worden er in plaats van de normale producten de exclusieve Maria Galland Mille producten toegepast.
 

 

Huiden repareren

Onderstaand de behandelingen waarmee we huidreparaties uitvoeren.

SkinPen - De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan door middel van medische microneedling met de SkinPen; het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het enige systeem voor het veilig en effectief behandelen van bijvoorbeeld fijne lijntjes, pigmentatie en (acné-)littekens.

CryoPen - De CryoPen® M maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht.

 

Huiden veranderen

Onderstaand de anti-aging injectables.