Huidreparatie

SkinCure is gespecialiseerd in huidreparatie. SkinCure gaat verder dan de doorsnee schoonheidssalon, omdat er een compleet scala aan paramedische en medische huidbehandelingen aangeboden wordt. Aan SkinCure zijn cosmetisch artsen verbonden.

Huidproblemen zijn er van klein tot groot en van plaatselijk tot overal. Het kan gaan om een, eenvoudig te verwijderen, steelwratje tot bijvoorbeeld een allergie huid. Wij bieden gespecialiseerde behandelingen met als doel om het probleem op te lossen. Kleinere problemen kunnen we als onderdeel van de Cure Intensive aanpakken, maar grotere problemen vragen om een specifieke aanpak. Meestal is dat in kuurverband. Van tevoren kunnen we aangegeven wat de behandeling gaat worden en welke kosten er aan verbonden zijn. Hieronder staan onze belangrijkste behandelkuren beschreven.
 

Rimpels. Oplossing: SkinPen behandeling. Via electro magnetisme wordt hyaluron diep in de huid ingebracht. Hyaluron is lichaamseigen en werkt vochtbindend. Effectief in rimpel bestrijding.

Veroudering. Oplossing: pHformula Resurfacing. Face Anti-Aging is een totaaloplossing met 7 groepen van biologisch actieve bestanddelen, te weten hyaluron, DMAE, vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren, en co-enzymen.

Onregelmatige en gevlekte huid (Ouderdomsvlekken). Oplossing: dermaceuticals. Producten die ouderdomsvlekken reduceren en een oplichtende werking hebben.

Te weinig pigment met kans op huidschade. Oplossing: Esthederm. Deze zonnelijn werkt anders: het zorgt voor pigmentopbouw.

Te weinig haargroei. Oplossing: RevitaLash. De haargroei wordt gestimuleerd dankzij de inbreng van een serum dat de bloedcirculatie verbetert en de haarzakjes van de nodige voedingsstoffen voorziet.

Vitamine gebrek. Oplossing: Altrient. In de winter hebben veel mensen een vitaminegebrek waardoor ze ziek worden en een doffe huid krijgen.

Rode en geirriteerde huid (Couperose). Oplossing: dermaceuticals. Producten die de microcirculatie stimuleren en de bloedvatwandjes versterken, waardoor de huid kalmeert en voorkomt nieuwe roodheden.

Vette en onzuivere huid (Acne). Oplossing: dermaceuticals. Producten die de sebumproductie normaliseren, waardoor de huid weer een helder, mat en regelmatig aanzien krijgt.