THOCLOR

 

 

THOCLOR LABS SKIN SERIES

Dermaesthetics is enthousiast en vooral trots op de introductie van de Thoclor Labs GF-serie in Nederland. Twee producten op basis van ons eigen immuunmolecul HOCL, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging.

Het actieve ingrediënt genaamd hypochlorous acid (HOCl) is een natuurlijk geproduceerd molecuul, dat ook bekend staat als immuunmolecuul. In feite is dit de basis van het immuunsysteem van ons lichaam en wordt gevormd in de witte bloedcellen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan de verjonging van de huid, maar heeft ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCl 80 – 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig.

BIOTECHNOLOGIE

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCL

Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCL is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

GEPATENTEERDE METHODE

Thoclor Labs bezit patent op een 100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing (zonder andere giftige vormen van chloor of zout) die buiten het lichaam geproduceerd wordt. De unieke vervaardigingsmethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Het actieve ingrediënt is 100% natuurlijk en veilig.

THOCLOR GF1 AFTERCARE

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION

ONS IMMUUNMOLECUUL EN HAAR
ONDERSTEUNENDE ROL IN DE NAZORG
BIJ INTENSIEVE BEHANDELINGEN

Behandelingen zoals laser, dermabrasie, chemische peelings, needlen en harsen blijven in populariteit groeien. Dit zet druk op de professional om voor elk individu het best mogelijke resultaat te behalen ondanks de verschillende verwachtingen van de cliënt en de problemen die veroorzaakt worden door hun specifieke huidtype.

THOCLOR GF1 AFTERCARE biedt fantastische voordelen. Het gebruik reduceert de downtime tot bijna nul en is te gebruiken op een open huid. Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt de genezing van de huid.

WAT IS HOCL IN THOCLOR GF1 AFTERCARE?
HOCL is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCL is verantwoordelijk voor de genezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een stabiele en geconcentreerde vorm van HOCL, ontwikkeld via een IP-beschermd proces buiten het menselijk lichaam in combinatie met aanvullende gepatenteerde ingrediënten. Bij uitstek geschikt als ondersteuning na intensieve behandelingen of trauma.

VOORDELEN
De vier belangrijkste voordelen van de Thoclor Labs GF-serie, wanneer gebruikt als nazorgproduct om de huid na intensieve behandelingen of trauma te ondersteunen:

 1. Krachtige antiseptische werking tegen pathogenen waaronder biofilm, bacteriën, virussenen schimmels.
 2. Vermindert de inflammatoire reactie van het immuunsysteem (minder roodheid, pijn en zwelling) en bevordert de genezingsreactie.
 3. Zorgt voor een veel snellere genezing.
 4. Verlaagt het risico op Post Inflammatoire Hyperpigmentatie bij donkere huidtypes aanzienlijk (PIH).SAMENVATTING

Samenvattend komt het gebruik van Thoclor Labs GF1 Aftercare om de huid na intensieve behandelingen te ondersteunen voort uit de belangrijkste kenmerken:

 1. Helpt infectie en de vorming van een biofilm voorkomen (een belangrijke factor in de ontwikkeling van infecties).
 2. Vermindert ontstekingen (minder downtime, roodheid en pijn). Het onder controle houden van ontstekingen voorkomt PIH (post inflammatoire hyperpigmentatie) en helpt littekens voorkomen.
 3. Een snelle genezing betekent minder downtime. De cliënt kan weer sneller aan het werk.
 • DE KRACHT VAN THOCLOR LABS GF2
  SKIN REJUVENATION

Het verouderingsproces beïnvloedt de cosmetische uitstraling van de huid door veranderingen in de structuur en functie. Het verouderingsproces heeft effect op zowel de epidermis als de dermis. De genetisch bepaalde snelheid waarmee de huid veroudert, staat bekend als intrinsieke veroudering. Maar er zijn ook nog extrinsieke factoren die een veel groter aandeel hebben in het verouderingsproces: zoals de zon en andere omgevingsfactoren. Deze factoren hebben ook invloed op allergieën en aandoeningen, zoals acne en rosacea. Thoclor GF2 biedt bescherming tegen deze extrinsieke factoren.

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION is te gebruiken op een dichte huid. Dagelijks gebruik na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en een betere hydratatie van de huid.

WAT IS HOCL?
HOCL is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCL speelt een centrale rol in onze immuniteit. De medische wereld probeert al decennia HOCL buiten het menselijk lichaam te produceren, met wisselend succes. Het probleem in de productieprocessen is over het algemeen dat HOCL verontreinigd wordt met toxische bijproducten.

Voortbouwend op hun jarenlange ervaring heeft Thoclor Labs de GF producten ontwikkeld. Hun eigen productieproces levert een uitzonderlijk zuivere en stabiele vorm van HOCL. Deze methode maakt de klinische toepassing van HOCL mogelijk. Een van de meest opvallende voordelen van HOCL is het effect op de huid. De HOCL van Thoclor Labs blijft in zijn puurste vorm en komt overeen met de gemiddelde pH van de menselijke huid.

Het huidverjongende effect van HOCL wordt beschreven in een recent onderzoeksartikel van ‘‘The University of Stanford, USA’’.

Deze studie concludeert dat HOCL het volgende huidverjongende effect heeft op de huid:

 • Vermindert de verdunning van de epidermis
 • Vertraagt de omloopsnelheid van epidermale cellen
 • Vermindert de DNA-herstel eiwitten (stijgt bij huidveroudering)
 • Ontsteking van de huid wordt verminderd
 • Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik
 • Gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van HOCL op de huid)

Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCL op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCL overtreft bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.