Huidverbetering - Standaard behandeling

De standaard huidverbetering is bedoeld voor de (in principe) probleemloze huiden die we in een betere conditie willen brengen om veroudering tegen te gaan. We werken met vaste all-in uurtarieven en bekijken wat de huid nodig heeft. Hetgeen nodig is, passen we toe. Uiteindelijk bent u goedkoper uit en is het resultaat beter. Onderstaand de behandelingen die onderdeel uitmaken van de standaard huidverbetering. Een behandeling duurt doorgaans een uur of anderhalf uur. Het is raadzaam om deze behandeling regelmatig te herhalen om uw huidconditie op peil te houden.

 

Bindweefsel massage - De sportschool voor uw huid. Bevordert de doorbloeding en draagt nij aan de gezondheid van uw huid.

Dermabrasie - De bovenste (dode) huidlagen worden afgezogen met kristallen, waarna er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt.

Fruitzuren - Peeling van de huid om een verdikte hoornlaag dunner te maken en de originele celstructuur weer te herstellen.

Naaldloze meso - Hyaluron wordt via electro magnetisme in de huid ingebracht om rimpels te bestrijden. De ampullen vallen buiten onze uurprijs.

Ultrasound - De huid krijgt een micro massage met ultrasonegeluidsgolven toegediend. Werkt pijn verminderend en bestrijdt ontstekingen.