Huidverbetering

De huidverbeteringsbehandeling is bedoeld voor de (in principe) probleemloze huiden die we in een betere conditie willen brengen om veroudering tegen te gaan. We werken met vaste all-in uurtarieven en bekijken wat de huid nodig heeft. Hetgeen nodig is, passen we toe. Uiteindelijk bent u goedkoper uit en is het resultaat beter. Onderstaand de behandelingen die onderdeel uitmaken van zo'n behandeling. Een behandeling duurt doorgaans een uur of anderhalf uur. Het is raadzaam om deze Cure Intensive regelmatig te herhalen om uw huidconditie op peil te houden.

Bindweefsel massage - De sportschool voor uw huid. Bevordert de doorbloeding en draagt nij aan de gezondheid van uw huid.

Dermabrasie - De bovenste (dode) huidlagen worden afgezogen met kristallen, waarna er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt.

Fruitzuren - Maken een verdikte hoornlaag dunner en helpen om de originele celstructuur weer te herstellen.
 

Naaldloze meso - Hyaluron wordt via electro magnetisme in de huid ingebracht om rimpels te bestrijden. De ampullen vallen buiten onze uurprijs.

Ultrasound - De huid krijgt een micro massage met ultrasonegeluidsgolven toegediend. Werkt pijn verminderend en bestrijdt ontstekingen.


 

 

Extra's

De huidverbeteringsbehandeling wordt uitgevoerd met de standaard producten van Maria Galland die op zich al van hoge kwaliteit zijn. Maar het is ook mogelijk om de kwaliteit nog verder te verhogen door toevoeging van Maria Galland's Masque Modelant en door toepassing Maria Galland's luxe Mille-lijn.

Masque Modelant - Zelfverwarmend masker met coconeffect dat de huid zachter en soepeler maakt.
 

Mile lijn - De luxe lijn van Maria Galland waarbij niet bezuinigd is op ingrediënten. Het ultieme doel is om huiden optimaal te laten stralen.