Onze ambitie: "alle professionele huidverbetering onder één dak".

Ervaring en deskundigheid

SkinCure biedt behandelingen die tot doel hebben om uwhuid in betere conditie te brengen. Onze behandelingen gaan verder dan wat uvan de meeste schoonheidssalons gewend bent. Met onze behandelmethoden kunnenwij de meeste huidproblemen oplossen. Onze deskundigheid en ervaring staan opeen hoog peil. Hierdoor kunnen wij u goede resultaten garanderen zonder dat weonverantwoorde risico's hoeven te nemen.

Paramedische en medische behandelingen

SkinCure biedt een veelheid aan behandelingen opparamedisch en medisch gebied. In eerste instantie zullen wij proberen ommedisch ingrijpen te voorkomen. Door huiden gezonder te maken kunnen veelproblemen worden opgelost. SkinCure kan bogen op een intensiefhuidverbeteringsprogramma. Er blijven echter situaties over waarbij alleenmedisch ingrijpen tot de esthetisch gewenste resultaten leidt. SkinCure zet ookdeze volgende stap, door een ruim programma aan injectables aan te bieden.

Huidverbetering

SkinCure richt zichvooral op de huidverbeterende behandelingen. Om te beginnen de Cure Intensiveen de Cure Youngster. Deze zijn intensief en bevatten inzet van apparatuur. Erwordt gewerkt vanuit een concreet huidplan, waarbij de huid eerst grondiggeanalyseerd wordt. Daarna wordt er datgene voor de huid gedaan wat nodig is.Daarbij kunnen alle producten, apparatuur en behandelmethoden ingezet worden.Toch geldt er voor deze op maat behandelingen een vaste uurprijs. Ook zijn erde specialistische behandelingen, zoals acne huiden reinigen, littekensreduceren, couperose behandelen, etc.Daarnaast biedt SkinCure de luxe behandelingen vanMaria Galland, die gebaseerd zijn op haar productlijnen. Deze behandelingenzijn internationaal bekend. Ze zijn uitermate geschikt voor het geval u erperfect uit wilt zien op een vergadering, conferentie, diner, feestje, of gala.Deze behandelingen bevatten geen inzet van apparatuur.

Injectables

Het injectablesprogramma van SkinCure richt zich op de volgende doelen"rimpelvulling", "contourverbetering" en"vetoplossing". Daarbij worden zowel permanente, niet permanente alslong-lasting injectables ingezet. De injectables worden met de grootstezorgvuldigheid toegepast. Per cliënt wordt beoordeeld welke mogelijkheden erzijn en wordt er een individueel plan gemaakt. Dit vindt plaats tijdens een(vrijblijvend) intakegesprek.
Permanente make-up

Bijzondermooie resultaten weet SkinCure met permanente make-up te bereiken. Vooral metde hairstroke techniek is subliem en nauwelijks van echt te onderscheiden. Laatu overtuigen door de foto's. SkinCure heeft hiervoor een vergunning van hetMinisterie van Volksgzondheid, Welzijn en Sport.


Cosmetische producten

Onze behandelingenworden ondersteund door goede producten. SkinCure heeft gekozen voor MariaGalland: een traditioneel merk dat een sterke basis heeft in de cosmetischeindustrie. Internationaal werken er in 40 landen zo'n 10.000 depositairs met deproducten van Maria Galland. Dat betekent een stevige basis voor baanbrekenderesearch. Dit heeft ondermeer geresulteerd in de unieke, anti-allergie lijn"Système Dermatologique" en in de luxe lijn "Art dePeau".


Dermaceutische producten

Daarnaast voert SkinCure een viertal productlijnen op dermaceutisch gebied. Waar cosmetische producten een verzorgend karakter hebben, hebben deze producten een genezend en herstellend karakter. Het betreft producten die zowel door artsen als ervaren huidverzorgers gebruikt worden.