Injectables - Medische behandelingen

 

SkinCure is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Hiermee kunnen we verrassende resultaten behalen. Bovendien zijn deze behandelingen gezond en aangenaam.

Dat neemt niet weg dat we ook realistisch moeten zijn. Niet alles valt langs deze weg op te lossen. Soms zijn de rimpels eenvoudigweg te diep en moet er teruggevallen worden op (para)medische behandelingen om meer resultaat te krijgen. SkinCure biedt alle behandelingen onder één dak aan. We willen van tevoren met de klant de mogelijkheden goed kunnen doorspreken. Doorslaggevend is het resultaat dat de klant wil bereiken.

Het heeft onze voorkeur om dat resultaat langs de natuurlijke weg te realiseren. Waar dat niet haalbaar is, willen we de cosmetische geneeskunde inschakelen. Maar we willen wel dat dit vertrouwd en deskundig gebeurt. SkinCure is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met een ervaren arts die ingeschreven is bij de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Deze arts houdt mede praktijk bij SkinCure in Leusden.

 

Risico's vermijden

Een gezonde huid is een kostbaar bezit, waar niemand risico mee wil lopen. Daarom is het niet de filosofie om met middelen te werken die pas op de markt zijn.

Er is een toenemende vraag naar fillers en rimpelvullers. In het licht hiervan heeft deze arts zich gespecialiseerd in producten die long-lasting zijn, d.w.z. werkzaam tot ongeveer 2 jaar, maar ook in prachtige producten die tot één jaar voldoen. De ervaring is dat er met de juiste producten in de juiste hoeveelheden in combinatie met de juiste vaardigheden, deze arts hele mooie resultaten weet te bereiken met een minimum aan risico’s.

Niet permanent

De voorkeur gaat tegenwoordig uit naar niet permanente, of zogenaamde long-lasting middelen, zoals: Dysport/Botox, Juvéderm Ultra (hyaluronzuur) in diverse gradaties, Radiesse als long lasting filler, Sculptra (=melkzuur-polymeren) ook een long lasting filler voor volumeverlies.